Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-19, 8:57 PM

Головна » 2015 » Листопад » 22 » «Банківські менеджери» ознайомилися з роботою ПАТ «Банк Львів»
11:44 PM
«Банківські менеджери» ознайомилися з роботою ПАТ «Банк Львів»

У Тернопільському відділенні ПАТ «Банк Львів» відбулася зустріч студентів наукового гуртка «Банківські менеджери» кафедри банківського менеджменту та обліку ТНЕУ і провідних експертів банку.

З вітальним словом до присутніх звернувся керуючий відділенням Гнатів Віталій Степанович. Він розповів, що ПАТ «Банк Львів» став переможцем у номінації «Найкращий регіональний банк» на Міжнародному конкурсі «Банк, якому довіряють – 2014». У 2015 році відбулися Загальні збори акціонерів ПАТ «Банк Львів», на яких було прийняте рішення про збільшення статутного капіталу банку шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків. Окрім того, банк є відкритим для співпраці із усіма клієнтами і готовий стати надійним партнером на ринку банківських послуг.

Заступник керуючого  банку Данильченко Любов Володимирівна наголосила: «Щоб вибрати надійний банк зовсім необов'язково бути експертом-фінансистом, достатньо вміти аналізувати як працює банк з клієнтами, тобто такий аналіз повинен включати в себе здатність оцінити виконання взятих зобов'язань перед клієнтом». Любов Володимирівна ознайомила студентів із основними фінансово-банківськими продуктами ПАТ «Банк Львів», визначила їх конкурентні переваги.

Старший викладач кафедри банківського менеджменту та обліку Тимків А.О. зазначив, що для підтримання та збільшення довіри до банків при наданні банківських послуг необхідно в простій, доступній формі роз’яснювати механізм використання банківських продуктів, вивчати потреби клієнтів, щоб надати їм всі необхідні послуги якісно та в зручній формі. 
 
Студенти наукового гуртка «Банківські менеджери» ставили багато запитань до практиків та висловили своє бачення щодо повернення довіри до банківської системи України, основних напрямів вдосконалення діяльності сучасних комерційних банків. На завершення голова гуртка Тихонов Андрій та куратор старший викладач Тимків Андрій Олександрович подякували керуючому відділенням  ПАТ «Банк Львів» у  м. Тернопіль Гнатіву В.С. та експертам банку за плідну співпрацю та цікаву інформацію.

Переглядів: 726 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz