Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-20, 8:30 AM

Головна » 2012 » Грудень » 5 » Молоді науковці ТНЕУ та КНЕУ обговорювали регулювання девальваційних очікувань
8:24 PM
Молоді науковці ТНЕУ та КНЕУ обговорювали регулювання девальваційних очікувань

«Банківські менеджери» кафедри банківського менеджменту та обліку ТНЕУ спільно зі студентами та професорсько-викладацьким складом КНЕУ в останні осінні дні провели міжуніверситетський науковий круглий стіл «Коливання депозитних ставок як сигнал до девальвації» в м. Києві. В рамках співпраці двох вузів науковці обговорювали взаємозв’язок між депозитним і валютним ринками в Україні, проблематику впливу девальваційних очікувань на розмір депозитних ставок та аналізували монетарну політику національного банку України.

З вітальним словом до учасників виступили модератори круглого столу к.е.н., старший викладач кафедри банківської справи КНЕУ Корнилюк Роман та заступник голови Наукового студентського товариства КНЕУ Фридель Володимир. Для обговорення актуальної тематики були представлені цікаві доповіді «Взаємозв'язок відсоткових ставок та курсу валюти» (студентка КНЕУ Сич Анна), «Причини зміни ставок за депозитами в Україні» (студент ТНЕУ Дума Назар) та «Очікування девальвації: можливі наслідки та регулювання» (студентка КНЕУ Куленко Наталія ).

В обговорені молодим науковцям допомагали запрошені експерти професор Савлук М.І, доценти Нікітін А.В., Васильчишин О.Б., Баріда Н.П., Поліщук Є.А. та викладач Ситник О.В., які висловили своє бачення виникнення причин девальваційних очікувань в економіці України та запропонували комплексні напрямки щодо удосконалення системи валютного регулювання.

На завершення студенти наукового гуртка «Банківські менеджери» щиро подякували за цікаві настанови, поради й плідну співпрацю професорсько-викладацькому колективу та науковому студентському товариству КНЕУ. 

Переглядів: 618 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz