Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-03-29, 8:14 AM

Головна » 2012 » Листопад » 28 » Тренінг в офісі Філіп Морріс Україна
1:18 AM
Тренінг в офісі Філіп Морріс Україна

В п'ятницю, 26 жовтня, відбувся національний тренінговий день в офісі компанії Філіп Морріс. 22 студентські команди з 14 міст приїхали в Київ для участі у тренінгу, зокрема туди прибула й команда від ТНЕУ, представниками якої були студенти факультету банківського бізнесу студентського наукового гуртка "Банківські менеджери». Учасники познайомились з представниками компанії, а також дізнались про кар'єрні можливості в рамках програм стажування. Крім того, був офіційно представлений спеціальний конкурс від Філіп Морріс, до у часті в якому запрошуються всі команди Enactus. Загалом учасники детальніше ознайомилися з діяльністю даної компанії та з перспективами які можливі при проходженні стажування і офіційного працевлаштування на роботу в Філіп Морріс .

Також однією з основних цілей було висвітлити повну інформацію про умови участі команд в національних змаганнях від організації Enactus. Специфіка проведення змагань, вимоги до команд учасників, та до проектів які вони виконують, починаючи від створення команди і до особливостей реалізації проектів – все це було подано у вигляді цікавих презентацій, та живого спілкування, як і з працівниками компанії, так і з керівниками Enactus в Україні.

Були представлені спец. конкурси від PZU Україна та Філіп Морріс за найкращі запропоновані плани проектів команди отримають винагороди у вигляді грошових премій.

Спілкування зі спеціалістами, отримання інформації необхідної для власного вдосконалення, можливість познайомитися зі студентами ВУЗів з різних куточків України, обмін досвідом, та збагачення цікавою інформацією - залишили незабутні враження про цей чудовий захід, та про компанію Філіп Морріс Україна.

 

Ps: Запрошуємо всіх бажаючих студентів ТНЕУ прийняти участь в розробці та реалізації проекту від Enactus, для отримання незамінного життєвого досвіду, та здобуття можливості реалізації своїх ідей. "Зроби крок на зустріч своєму майбутньому!”

 

З повагою, Боднарчук А.А. студент групи ФБС-44, учасник гуртка «Банківські менеджери»

Переглядів: 692 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz