Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-03-29, 6:28 PM

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ «БАНКІВСЬКИХ МЕНЕДЖЕРІВ»
12:15 PM
НАУКОВО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ «БАНКІВСЬКИХ МЕНЕДЖЕРІВ»

У жовтні 2013 року кафедрою банківського менеджменту та обліку спільно із АТ ТАСКОМБАНКОМ було організовано науково-практичний семінар  на тему «Банківське кредитування як джерело стимулювання розвитку економіки» для молодих науковців студентського наукового гуртка «Банківські менеджери». Захід відбувся в приміщені Тернопільського відділення №35 АТ ТАСКОМБАНК.

 

Привітав майбутніх банківських працівників директор тернопільського відділення №35 АТ ТАСКОМБАНК Антошків Ростислав Миколайович, звернувши увагу на те, що ефективне банківське кредитування сьогодні вимагає від банкірів нових знань, нових підходів, володіння іноземними мовами, а також бути активними й проінформованими.

З доповідями на семінарі виступив заступник директора АТ ТАСКОМБАНК Жмурко Михайло Михайлович розказавши про діяльність та досягнення  банку, а саме: за результатами 2-го півріччя 2012 року рейтингова агенція «Кредит-Рейтинг» покращило рейтинг АТ ТАСКОМБАНК до рівня uaВВВ+ з прогнозом «стабільний»; такий рейтинг був також присвоєний і облігаціям АТ «ТАСКОМБАНК» серій В та С, загальним обсягом 200 млн грн, які разом з акціями АТ «ТАСКОМБАНК» входять до лістингу 2-го рівня біржі ПФТС, за версією ділового видання Forbes (Україна) АТ «ТАСКОМАНК» увійшов в десятку найбільш динамічних банків України 2012 р. Також АТ «ТАСКОМБАНК» увійшов до ТОП-25 банків України за обсягами торгівлі ОВДП за даними інформаційної агенції Cbonds.

Змістовною і цікавою виявилася доповідь головного спеціаліста відділу обслуговування клієнтів АТ ТАСКОМБАНК Павлик Юлії Ігорівни про нові банківські продукти та їх особливості на практиці, а саме: депозитний «овернайт», факторинг, овердрафт, кредит під депозит, кредит на поповнення обігових коштів, переваги корпоративних карток, документарні продукти банку.

 

Студенти цікавились особливостями кредитування в Тернопільському регіоні, розпитували про досвід роботи з недобросовісними позичальниками, реалізації застави за проблемними кредитами, на що потрібно звертати увагу при роботі з документами при кредитуванні, які паралельні послуги  банк пропонує корпоративним клієнтам тощо.

 

Підсумувала обговорення науково-практичного семінару куратор  студентського наукового гуртка «Банківські менеджери» к.е.н., доцент Васильчишин Олександра Богданівна підкресливши актуальність тематики науково-практичного заходу й необхідність студентам безпосереднього спілкування з провідними банкірами регіону, висловивши подяку керівництву та провідним менеджерам АТ ТАСКОМБАНКУ за цікаву інформацію та повчальні настанови наголосила, що лише спільними зусиллями науковців і практиків можна повернути довіру до вітчизняної банківської системи.




Переглядів: 757 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz