Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-19, 9:39 PM

Головна » 2012 » Листопад » 28 » «Банківські менеджери» обговорювали зміни в законодавстві банківської системи щодо регулювання ФГВФО
1:13 AM
«Банківські менеджери» обговорювали зміни в законодавстві банківської системи щодо регулювання ФГВФО

22 жовтня 2012 року, учасники студентського наукового гуртка "Банківські менеджери”, на чолі з куратором  Васильчишин О.Б., провели круглий стіл на тему: "Депозитна політика вітчизняних банків та особливості діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб”. Відкрив круглий стіл голова СНГ "Банківські менеджери” Дума Назар, який почав розмову з того, що для збереження банківської ліквідності, отримання максимальних прибутків, банки потребують розроблення ефективної депозитної  політики, а зміни, які відбулися у законодавстві ФГВФО, підкреслюють актуальність тематики даного наукового круглого столу.

 Були заслухані та обговорені цікаві й змістовні доповіді учасників гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку, зокрема:

       1.          Крупніцька Іванка, представила доповідь на тему: "ФГВФО, його повноваження та особливості функціонування”, в якій наголосила на тому, що одним із аспектів забезпечення довіри населення до банківського сектору є функціонування Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та проаналізувала останні зміни в законодавстві що регулює діяльність ФГВФО.

       2.          Московчук Олександр доповідав на тему: "Депозитна політика вітчизняних банків в сучасний період”. Зокрема він звернув увагу на вимоги, яким повинна відповідати депозитна політика, а це беззаперечно економічна доцільність, внутрішня несуперечливість та конкурентоспроможність. Також він проаналізував відсоткові ставки за депозитами та охарактеризував причини та фактори які на них впливають.

       3.          Боднарчук Андрій представив цікаву доповідь та презентацію: "Федеральна корпорація страхових депозитів (США) та її роль у захисті приватних вкладників від втрат”. В якій розповів про заснування, організацію, структуру та основні методи і засоби впливу даної корпорації на банки і інші фанансово-кредитні установи, які мають справу з депозитами у сучасний період.

Спеціальним гостем наукового заходу був начальник відділу обслуговування корпоративних клієнтів АТ "ТАСкомбанк” Жмурко Михайло Миколайович.  В ході обговорення було піднято ряд актуальних питань, на які Михайло Миколайович дав цікаві відповіді та доповнення. Начальник відділу підкреслив необхідність таких заходів оскільки практики і теоретики діляться своїми знаннями, досвідом. Також він побажав «Банківським менеджерам» успіхів та натхнення у навчальній та науковій діяльності й виразив бажання відвідати неодноразово їхні цікаво-пізнавальні та повчальні заходи.

Переглядів: 506 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz