Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-24, 6:58 AM

Головна » 2012 » Квітень » 9 » «Банківські менеджери» у Львівському інституті банківської справи
12:58 PM
«Банківські менеджери» у Львівському інституті банківської справи

Повним складом студенти наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку в останні дні березня відвідали Львівський інститут  банківської справи, де відбулася XII

Міжнародна науково-практична конференція аспірантів та студентів «Теоретичні та прикладні аспекти аналізу фінансових систем». Працівники кафедри ведуть перманентну співпрацю з професорсько-викладацьким складом та студентством Львівського інституту банківської справи УБС НБУ вже не перший рік і кожного разу проводячи спільними зусиллями різні наукові заходи  збагачуються новими враженнями, знаннями та процесом пошуку нових ідей розвитку, вдосконалення як банківської системи України зокрема так і вітчизняної економіки в цілому.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися представники шістьох вищих закладів як України та зарубіжжя. Ведучий конференції, д.е.н, доцент Другов Олексій Олександрович привітавши всіх учасників зазначив, що одним з основних завдань, які сьогодні стоять перед фінансовою системою України, є підвищення її ролі у процесах економічних перетворень. Творчих пошуків та цікавих доповідей молодим науковцям побажав директор Львівського інституту банківської справи УБС НБУ Вознюк Микола Андрійович, від Тернопільського національного економічного університету з вітальним словом виступила к.е.н., доцент Васильчишин Олександра Богданівна, куратор гуртка «Банківські менеджери», яка звернула увагу учасників на необхідності, а від так продуктивності співпраці студентів провідних навчальних закладів України.

У ході конференції звучали змістовні і цікаві доповіді учасників  з різних регіонів  України, а також гостей із-за кордону щодо вирішення актуальних питань у фінансовій системі.

Студенти наукового гуртка «Банківські менеджери» не пропустили можливості поділитися знаннями та набути нових беручи участь у жвавій дискусії під час пленарного засідання, де було заслухано інформаційні повідомлення та наукові доповіді щодо перспективи розвитку банківської системи України. Зокрема, на пленарному засіданні було заслухано 7 доповідей, а саме із доповіддю «Банківська система в регаліях глобалізованої економіки» виступив Князь О.В. (начальник відділення №1 філії АТ «Укрексімбанк» у м.Львів)  після чого до виступу був запрошений Сенюк В.М. « Актуальні проблеми ведення банківського бізнесу: на прикладі ПАТ «Платинум Банк» (ДВНЗ «Українська академія банківської справи НБУ»), а також були заслухані виступи на тему: «Роль трансфертного ціноутворення  у формуванні регіональної стратегії комерційного банку»  Хімяк Н. (Інститут регіональних досліджень НАН України), «Розвиток банківського сектора як чинник поглиблення «залежного» характеру  економіки України» Вешко А. (Львівська комерційна академія),  «До проблеми оптимізації податкового навантаження в економіці України» Свідницький Т. (Інститут магістерської та післядипломної освіти УБС НБУ (м.Київ)), «Вплив економічної кризи на структуру державного боргу України» Гасюк І. (Львівський інститут банківської справи УБС НБУ (м.Київ)).

У ході проведення  конференції функціонувало V секцій. Наш гурток «Банківські менеджери» взяв активну участь на засіданні секції II. За цікаву доповідь студентка факультету банківського бізнесу Тернопільського національного економічного факультету, учасниця гуртка «Банківські менеджери» Когут Мар'яна отримала диплом ІІ ступеня, інші учасники отримали сертифікати.

Дана міжнародна конференція внесла вагомий вклад щодо формування та розвитку майбутнього членів студентського наукового гуртка «Банківські менеджери» у  вигляді набуття нового досвіду, знань, ідей, знайомств із студентством ЛІБС УБС НБУ, Феодосійської фінансово-економічної академії Київського університету ринкових відносин, «Львівської політехніки», Львівського національного університету імені Івана Франка тощо.

По завершенню конференції наш дружній колектив всім складом вирушив на екскурсію по старовинному місту. Цікаву історію унікального українського міста Львова розповів Назар Дума (головний редактор гуртка «Банківські менеджери»), також ми відвідали Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької, заклад «Криївка», де збагатились національним духом, побували у визначних місцях архітектури міста.

 

Автор: Ангеліна Цюркало

Переглядів: 686 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz