Тернопільський національний економічний університет

Кафедра банківського менеджменту та обліку

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Друзі сайту

Пошук

Курсы валют Национального Банка Украины
Вітаю Вас, Гість · RSS 2024-04-20, 2:20 AM

Головна » 2012 » Травень » 27 » До Дня банкіра «Банківські менеджери» провели круглий стіл «Управління персоналом у сучасній банківській установі»
11:04 AM
До Дня банкіра «Банківські менеджери» провели круглий стіл «Управління персоналом у сучасній банківській установі»

День банківського працівника – це свято, яким держава підкреслює важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності.

Отож, в травневі дні актуальним для майбутніх банкірів, а саме студентів наукового гуртка «Банківські менеджери» постало дослідження, розгляд та обговорення тематики «Управління персоналом у сучасній банківській установі». Тобто, як вітчизняним банкам в сучасних умовах виходу з кризового періоду оптимізувати свій персонал, активізувати їх діяльність, покращити їх знання та можливості; яким повинен бути успішний банківський працівник, які вимоги до нього диктує ринок праці, які можливості його кар’єрного росту, наскільки  престижною та дохідною є професія банкіра. 

Усі ці питання обговорювались в колі науковців, практиків та майбутніх банківських працівників 23 травня 2012 року на факультеті банківського бізнесу ТНЕУ, де взяли участь студенти гуртка «Банківські менеджери», професорсько-викладацький склад кафедри банківського менеджменту та обліку й заступник керуючого ПАТ «ВТБбанк» Савечко Олена Романівна.

Розпочала науковий семінар із вступним словом куратор гуртка «Банківські менеджери» к.е.н., доцент О.Б. Васильчишин. Вітаючи всіх учасників заходу, вона вказала на актуальність теми і відзначила, що банківська корпоративна культура досить консервативна, для неї характерні чіткий розподіл функцій і обов'язків між працівниками, наявність низки правил і норм, що регулюють їхню поведінку і зовнішній вигляд. Тобто для банківської сфери властиве чітке дотримання договірних зобов'язань та дотримання стандартів ділової етики. При цьому корпоративна культура в банках спрямована на виховання суворої дисципліни у працівників, що необхідно у фінансовій сфері.

Із ґрунтовними доповідями по темі круглого столу виступили студент ІІІ курсу Бахін Олег на тему «Сучасні методи і принципи управління персоналом», заступник декана факультету банківського бізнесу ТНЕУ к.е.н., доцент І.С. Кравчук на тему «Особливості ринку праці у банківській сфері» та заступник керуючого ПАТ «ВТБбанк» О.Р. Савечко на тему «Специфіка формування банківського персоналу в сучасних умовах».

Заслухавши представлені доповіді, студенти та викладачі кафедри банківського менеджменту та обліку взяли активну участь в обговоренні проблемних і дискусійних питань щодо заданої тематики круглого столу. На завершення студенти гуртка подякували науковцям кафедри та Савечко О.Р. за цікаві настанови, поради та особливості сучасного банківництва майбутнім банкірам.

Переглядів: 608 | Додав: Neof
Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz